voor leuke accessoires kunt u ook bij ons terecht zoals dit handgemaakte kunstwerkVeel gestelde vragen.

Wat is Lloyd loom?

Lloyd loomLloyd loom is een fijnmazig geweven product. Het wordt machinaal gemaakt. De kern van het product is van ijzerdraad. Vervolgens gedraaid met papier. Doordat het zo strak is gedraaid en vervolgens verlijmd en afgelakt wordt,is het product zeer sterk. Het kraakt niet, haakt niet en is werkelijk oersterk. Het product wordt verlijmd en afgewerkt in de gewenste kleur. Wij werken alleen met originele Lloyd loom. U treft altijd een originele Lloyd loom label aan op de Lloyd loom meubels.

Hoe kan ik bestellen?

U kunt het bestelformulier invullen, of gewoon een e-mail sturen. Indien u het prettiger vindt kunt u ook altijd telefonisch contact opnemen. De order wordt vervolgens per mail aan u bevestigd.

Hoe wordt er geleverd?

Wij leveren de Lloyd loom meubelen zelf af,  indien we het met meerdere klanten kunnen combineren. Mocht dit lastig worden dan kunnen we ook snel via TNT express versturen. U wordt ruim van tevoren gebeld of gemaild omtrent de leverdatum en het tijdstip. Wij leveren altijd zonder extra bezorgkosten!

Hoe dien ik te betalen?

U doet bij ons nooit een aanbetaling. Wij geven onze klanten het vertrouwen, dus nogmaals geen betaling vooraf!  Bij aflevering gaarne contant te voldoen. Wij hebben geen mobiel pinapparaat dus gaarne contant. Via telebankieren achteraf is ook prima. Indien wij onze meubelen versturen via TNT express betaald u altijd achteraf op rekening. Wij voegen dan een rekening bij in het pakket.

Moet ik ook bezorgkosten betalen?

U betaald bij ons geen extra bezorgkosten. Wij leveren onze Lloyd loom meubelen zelf bij u thuis indien wij het met meerdere klanten kunnen combineren. Indien u de meubelen snel wenst te ontvangen kunnen wij de stoelen ook zonder extra kosten afsturen via TNT express.

Heb ik garantie op de geleverde Lloyd loom meubelen?

U heeft uiteraard de gebruikelijke 3 jaar aflopende consumentengarantie op onze lloyd loom meubelen.

Zijn alle stoelen uit voorraad leverbaar?

Per model geven we aan of de meubelen uit voorraad leverbaar zijn, of evt tijdelijk zijn uitverkocht. Dan staat er altijd de verwachte levertijd bij. U kunt dan altijd reserveren, u betaalt nogmaals niets aan, dus er is voor u geen enkel risico.

Kan ik de kussens ook los bestellen?

U kunt bij ons ook losse kussens bestellen van het model 3504. Wij hebben deze altijd op voorraad in diverse kleuren. Al vanaf € 29,- kunt u deze bestellen. Wij sturen de kussens zonder extra verzendkosten naar u toe. U treft deze kussens aan bij het model Lloyd loom eetkamerstoel 3504.

Wat is het nieuwste model?

Nieuw en uniek zijn onze mixed Lloyd loom eetkamerstoelen. Lloyd loom eetkamerstoel Barcelona en Malaga zijn met armleuning. Model Cambridge is de eetkamerstoel in mixed loom zonder armleuning. Wij zijn er trost op u dit unieke produkt te mogen aanbieden. De twee mogelijkheden zijn mixed loom naturel en bruin. Door het gemelleerde effect heeft het een warme uitstraling. Deze stoelen zijn momenteel onze omzetmakers en worden dus zeer goed ontvangen. Ook deze stoelen brengen we in onze Purple Starling in Lloyd loom collectie.

Wat is de meest verkochte stoel?

Onze absolute topper de Lloyd loom armstoel 3504 staat niet voor niks op 1. De Lloyd loom armstoel 3504 is onze Lloyd loom topper. Wij kopen deze in grote hoeveelheden in, waardoor we deze prijsdoorbraak hebben kunnen realiseren. De prijs van € 265,- is een tijdelijke aanbieding. Nu met gratis kussen!

lloyd loom logo

Lloyd loom winkel de Lloyd loom speciaalzaak van Nederland. Altijd de scherpste prijzen voor Lloyd loom eetkamerstoelen. Elke maand de scherpste prijzen voor onze Lloyd loom eetkamerstoelen vaak uit voorraad leverbaar. Lloyd loom is zeer sterk materiaal - ijzerdraad met papier gedraaid verlijmd en afgelakt. U kunt de Lloyd loom meubelen vaak in tal van kleuren bestellen. © 03-2011 Lloyd loom winkel
Informatie aanvraag

Als u vragen heeft over dit product kunt u hier uw gegevens achterlaten. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen. (Uw gegevens worden niet gebruikt voor reclame-doeleinden e.d.)

Naam:

Telefoonnr:

Email adres:

Opmerking: